Новини

Георги Цанков се среща с „Холивуд“ – Арнолд Шварценегер, Долф Лунгрен и Силвестър Сталоун.


Георги Цанков с "Рамбо"

Георги Цанков с "Рамбо"

Георги Цанков - Долф Лунгрен

Георги Цанков - Долф Лунгрен

Георги Цанков - Силвестър Сталоун

Георги Цанков - Силвестър Сталоун

Кандидатът за кмет на Община Родопи Георги Цанков запозна холивудските знаменитости с красотата и възможностите, които дава Община Родопи за лов, риболов, туризъм, природни красоти, както и вино от висока класа и билкови екстракти.
При вечерята с тях, Цанков им е подарил луксозно вино, парфюмерия от висока класа на основата на българското розово масло, сувенири и интересен албум с прекрасни снимки, разказващи традицията и фолклора на Община Родопи.
Георги Цанков се надява, както редица други „звезди“ са си закупили ваканционни жилища в България, така и някой от екшън героите прояви интерес към живописната община Родопи.Кандидат за кмет демонстрира умения на републиканското по гребане

Георги Цанков - кану гребане

Георги Цанков - кану гребане

Кандидат – кметът на община “Родопи” от коалиция ФОРОР Георги Цанков бе изловен от наш репортер в лодката му по време на републиканското за мъже и жени, което се проведе в събота и неделя на Гребния канал. Цанков, който е бивш дългогодишен национален състезател, с радост застана пред обектива ни. Той издаде, че е тук по покана на старши треньора на Австралийския национален отбор по кану -каяк Мартин Маринов, за да тества най-новия модел на туристически каяк на португалската фирма Nelo, чийто представител за България е Маринов.

Припомнил си доброто старо време, Георги Цанков събра екснационалната ни четворка по каяк от 1991г. за импровизирана гонка във водата. Четворката бе в пълен състав- Георги Цанков, Ивайло Славчев, Петър Караколев и Методи Методиев, предвождана от старши треньора на националите от далечната 91г. Деян Петков.

Ветераните показаха изключително добра техника и завидна форма за годините си. След гонката Цанков сподели, че за него днешната сбирка след цели двайсет години е една сбъдната мечта.

Каякът за кандидат – кметът е като карането на велосипед -веднъж влязъл във водата, не се забравя никога.Георги Цанков подари детски спектакли на Белащица и Устина

Детски спектакли

Детски спектакли

С едноминутно мълчание кандидатът за кмет на Родопи почете паметта на Ангел.

Георги Цанков, кандидат за кмет на Родопи, подари на децата в в Белащица и Устина детски спектакли.
На площада пред читалището в Устина се събраха над четиридесет и малчугани и техните родители.
Актьорите от арт-студио Трупа без хралупа грабнаха вниманието на зрителите с постановка на приказката Богданка или който не работи, не трябва да яде, след което Лили Бързева разказа по занимателен начин за здравословното хранене и ползата от различните видове храни.
Програмата завърши със забавни игри и танци.
Същият ден, 25 септември, точно в 19 часа Нели Бундева – кандидат за кмет на с. Устина откри предизборната среща – дискусия. Присъстваха инж. Анатоли Богутев и инж. Йордан Златков – кандидати за общински съветници от с. Устина.
След уводните думи, на сцената излязоха малките чаровници от танцов ансамбъл Устинци , които поздравиха жителите на селото, изпълнили салона на читалището.
Нели Бундева изложи пред гостите, мотивите и да се кандидатира повторно.
Имах самочувствието, че с опита който имам ще се справя и ще допринеса за развитието на родното ми село, но благодарение на пълната незаинтересуваност на общината, в частност на кмета, мандата си бих определила като неуспешен.
Сега, с подкрепата на този толкова силен екип на ФОРОР и на Георги Цанков, съм убедена, че ще реализирам всичките си приоритети – развълнувано подчерта кандидатката.
На свой ред кандидатите за общински съветници споделиха пред аудиторията мотивите си да се включат в листата.
Искреното ми желание е да бъда полезен на моите съграждани – каза Анатоли Богутев, а Атанас Златев сподели, че се счита длъжен да положи усилия за промяна.
Преди да говоря пред Вас ще помоля да почетем с минутка мълчание паметта на нелепо загиналото момче в с. Катуница – бяха първите думи на Цанков.
Устина е селото, в което цари истински дух на добросъседство и единение и за мен е чест да застана пред вас” – започна изказването си кандидатът за кмет на община Родопи Георги Цанков.
В подробното си изложение, Цанков запозна жителите на селото с управленската си програма.
Най-важно и със сигурност, не лесно ще бъде в началото да стабилизираме финансите на общината. Години на ред, парите са харчени безотговорно и безпринципно.
Резултатите виждате сами- тъмни села, разбити улици, детски градини в окаяно състояние. Точно тук виждам своята сила и със сигурност ще се справя с това – продължи Цанков.
Последваха множество въпроси от жители на селото, свързани най-вече с местните проблеми.
За да бъда максимално точен, ще кажа, че довършването на канализацията и основния ремонт на детската градина ще са първите неща, които с г-жа Бундева ще реализираме.
По тези теми сме дискутирали и решихме, че това са първостепенните проблеми на селото.- каза Георги Цанков в отговор на Тодор Табашки.
За мен от основно значение е и здравословното и пълноценно хранене на децата в детските заведения.
В тази връзка, в програмата си съм предвидил създаване на общинско предприятие, което да изпълнява доставките.
По този начин няма да се пилеят грешни пари и ще се осъществява непрекъснат контрол на качеството – заяви кандидата в отговор на Спаска Божкова и Христина Златкова.
Дискусията, продължила близо два часа събра множество от жители на Устина.На 21 септември, в навечерието на Деня на Независимостта, Коалиция ФОРОР – Формация за обединение и развитие на община Родопи, № 31 в интегралните бюлетини, откри предизборния си щаб в с. Брестовица.Коалиция ФОРОР, която обединява ПП Обединени земеделци, ПП ДСБ, ПП СДС, ПП НДСВ, Коалиция ОДС, Движение Гергьовден, ПП Лидер, подкрепена и от ПП БСДП получи знак от съдбата за своя успех вземайки номер 31, който е предопределен да движи съдбата на цялата нация.